Sök
Meny
Fav
Favoriter
Kallskål med citron och vanilj
Nyhet

Kallskål med citron och vanilj

1 liter | Gammeldags dansk dessert från Naturmælk 
49 kr
Medlemspris 44,10 kr

Om varan

Ekologisk kallskål med citron och vanilj från danska Naturmælk, 1 liter.

Gammeldags dansk koldskål, gjord på kärnmjölk sötad med rörsocker och med smak av äkta vanilj och fräsch citronsaft. Den är syrlig, söt och krämig på en och samma gång. Såhär smakar verkligen dansk sommar!

Danskarna älskar att servera sin koldskål som en sommardessert med ”kammerjunker”, söta små kakor gjorda på mjöl, smör, ägg, socker, salt och bakpulver. Men det är också gott att äta den med söta små skorpor eller mandelbiskvier som du smular över för att till sist toppa med färska jordgubbar eller rabarberkompott. Mums!

Om leverantören

Naturmælk är ett litet, men ambitiöst mejeri, som ägs av bönderna som levererar mjölk till mejeriet.

Bönderna arbetar tillsammans mot en högre grad av självförsörjning på egna gårdar. De är certifierade av Djurens Beskyttelse (Danmarks motsvarighet till Djurens Rätt), flera av gårdarna odlar efter biodynamiska principer och korna får varierat foder.

Betesmarkerna sås t.ex. med 7 olika örter, vilket är bra för mångfalden i jorden, men också för korna och mjölken. Allt arbete görs med en genuin vilja att bedriva ännu bättre jordbruk, än ekologiska jordbruket som vi känner det idag.

Förvaring

Förvara kallskål i kylskåp, högst +5 °C.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-