Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Mascarpone

150 g

Fyllig mascarpone från La Treccia, gjord på dansk jerseymjölk

32 kr
Medlemspris 28,80 kr
Beskrivning
Mascarpone

Om varan

Ekologisk mascarpone från La Treccia, 150 g.

Mascarpone är en italiensk färskost som görs med grädde. La Treccias mascarpone har en fetthalt på 53%, vilket gör att den passar bra till att värmas upp. Den har en god och krämig konsistens, och smaken är helt oemotståndlig.

Om leverantören

Mejeriet La Treccia som ligger strax utanför Köpenhamn startades år 2014 av de italienska kusinerna, Luca och Oscar. De producerar italienska ostar av högsta kvalitet. Alla råvaror är ekologiska och alla produkter från La Treccia är handgjorda.

Italienskt mathantverk är tätt sammanflätat med ekologi, och ekologisk dansk mjölk är grundingrediensen i La Treccias färska och välsmakande ostar.

När det produceras färsk ost, ska det användas mjölk som smakar det som korna äter. Gräsbete i det fria, är därför avgörande för kvaliteten för ostarna från La Treccia.

Användning

Mascarpone är essentiell vid tillverkning av den italienska desserten tiramisù. Fyllningen i tiramisù kallas “la crema” och är gjort på vispat ägg, socker och färsk mascarpone som försiktigt ska röras ner till sist.

Mascarpone kan också användas i salta rätter, till exempel för att skapa kontrast i en tomatsoppa.

Förvaring

Förvara mascarpone i kylskåp.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-