Sök
Meny
Fav
Favoriter
Havre cuisine

Havre cuisine

200 ml | Havrebaserat alternativ till grädde - perfekt till matlagningen
22 kr
Medlemspris 19,80 kr

Om varan

Ekologisk havre cuisine (9,8 %) från The Bridge, 200 ml.

Gräddalternativ baserat på ekologisk italiensk havre och källvatten. 100% vegansk, naturligt glutenfri och helt utan tillsatser.

Havre cuisine kan användas där du annars skulle använda grädde – men går inte att vispa. Den har en lätt krämig konsistens som gör den perfekt till varma soppor eller grytor.

Om leverantören

The Bridge tillhör 'La Famiglia Organic' och här kan man verkligen tala om ett familjeföretag i renaste bemärkelse: ett företag av mödrar, bröder, söner och mostrar, svärfädrar och syskonbarn. Faktum är att de själva säger att det enklaste sättet att få jobb på The Bridge är att gifta sig med någon i familjen!

Det familjeägda företaget är baserat i Vicenza i norra Italien. Därifrån har de sedan 1994 producerat ekologiska, veganska och laktosfria växtdrycker och mejerialternativ.

Man kanske inte alltid tänker på det, men växtdrycker består vanligtvis av 80 % vatten eller mer. Därför kompromissar man inte med vattenkvalitet, smak och mineralinnehåll hos The Bridge. Till deras växtdrycker används endast källvatten, hämtat från bergen strax norr om Vicenza, för att säkerställa den renaste smaken i deras produkter.

Råvarorna kommer från specialiserade ekologiska gårdar i hela Italien. Ris från Piemonte, havre från Toscana och mandel från Sicilien. Alla ingredienser är noggrant utvalda enligt högsta kvalitets- och spårbarhetsstandarder.

Förvaring

Förvara havre cuisine svalt och torrt

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-