Sök
Meny
Fav
Favoriter
Vegetariska Matkassen

Vegetariska Matkassen

Inspiration till spännande lakto-ovo-vegetariska rätter.


Klimatavtryck per kuvert: 0,58 kg CO₂.

75 kr per kuvert
905 kr
Medlemspris 814,50 kr
Veckans meny
Kock bakom:
Jens Mohr
Hämtar...

OBS. Alla recept är digitala och samlade under veckans meny, där du också kan välja att skriva ut varje recept om du önskar. 

Vegetariska Matkassen är helt ekologisk och med den får du smakfulla och mättande lakto-ovo-vegetariska rätter. Även om du inte är van vid att äta vegetariskt så kan denna matkasse fungera som en introduktion till nya och spännande vegetariska rätter.

Vegetariska Matkassen har fokus på välsmakande, nyttiga, klimatvänliga och självklart mycket gröna rätter. Grönsakerna spelar huvudrollen i måltiderna och blir kompletterade av god ost, ägg, färsk pasta och vegetabiliska proteiner som bönor, korn och linser. Alla råvaror i matkassen är ekologiskt certifierade.

Matkassens CO2-avtryck

Klimatavtrycket per kuvert för Vegetariska Matkassen är i genomsnitt 0,58 kg CO₂. Är du nyfiken på att veta mer? Så här räknar vi ut matkassens klimatavtryck.

Tillagningstid

Tänk på att tillagningstiden är anpassad efter recepten för 2 personer, och tiden kan därför variera och vara längre för 3 och 4 personer, eftersom det innebär fler grönsaker som ska förberedas.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-