Sök
Meny
Fav
Favoriter
×

29/3 var sista leveransdagen för alla matkassar utom Vegetariska Matkassen. Vi har också många frukt, grönt och mixlådor och dagligvaror - allt 100% ekologiskt. 

Veganska Matkassen

Helt veganska rätter med god smak och ett lågt klimatavtryck.

Klimatavtryck per kuvert: 0,52 kg CO₂.

  • 1 pers.
  • 4 dagar
89 kr per kuvert
355 kr
Medlemspris 319,50 kr
Veckans meny

Veckans meny

Hämtar...
Beskrivning

Beskrivning

Veganska Matkassen

OBS. KASSEN STÄNGER! SISTA LEVERANS AV DENNA KASSE ÄR ONSDAGEN DEN 29/3-2023.

Veganska Matkassen innehåller allt du behöver för att laga middagar fyllda med smak, variation och grön energi. Den här matkassen passar dig som vill äta ännu grönare eller dig som vill prova en 100% vegansk livsstil. I Veganska Matkassen får du spännande recept fyllda av inspiration för att laga riktigt god vegansk mat.

Med Veganska Matkassen kommer god smak och lågt klimatavtryck alltid i första rummet. Grönsakerna får stå i centrum med uppbackning av växtbaserade proteiner som baljväxter, olika sädesslag och ris. Du får också spännande veganska tillbehör, smaksättare, såser och specialiteter såsom falafelsmet, gnocchi, seitan-tofu och pizzadeg. Alla råvaror är ekologiskt certifierade.

Tillagningstid

Tänk på att tillagningstiden är anpassad efter recepten för 2 personer, och tiden kan därför variera och vara längre för 3 och 4 personer, eftersom det innebär fler grönsaker som ska förberedas.

Om du letar efter en vegansk matkasse som också är glutenfri rekommenderar vi Glutenfria Vegankassen.

Den Veganska Matkassen har märkningen ”I’M VEGAN” från Djurens Rätt.

Matkassens CO2-avtryck

Klimatavtrycket per kuvert för Veganska Matkassen är i genomsnitt 0,52 kg CO₂. Är du nyfiken på att veta mer? Så här räknar vi ut matkassarnas klimatavtryck.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-