Sök
Meny
Fav
Favoriter

Veganska Matkassen

Från 355 kr Per kasse / 63 kr Per kuvert
  • 1-4 pers.
  • 4 dagar
  • 45 min.
Veganska Matkassen - varianter:
Pers. Dg. Pris Pr. kuv.
Beställ 1 4 355 kr 89 kr
Beställ 2 4 559 kr 70 kr
Beställ 3 4 755 kr 63 kr
Beställ 4 4 1 019 kr 64 kr
Beskrivning
Veganska Matkassen

OBS. Alla recept är digitala och samlade under veckans meny, där du också kan välja att skriva ut varje recept om du önskar. 

Veganska Matkassen innehåller allt du behöver för att laga middagar fyllda med smak, variation och grön energi. Den här matkassen passar dig som vill äta ännu grönare eller dig som vill prova en 100% vegansk livsstil. I Veganska Matkassen får du spännande recept fyllda av inspiration för att laga riktigt god vegansk mat.

Med Veganska Matkassen kommer god smak och lågt klimatavtryck alltid i första rummet. Grönsakerna får stå i centrum med uppbackning av växtbaserade proteiner som baljväxter, olika sädesslag och ris. Du får också spännande veganska tillbehör, smaksättare, såser och specialiteter såsom falafelsmet, gnocchi, seitan-tofu och pizzadeg. Alla råvaror är ekologiskt certifierade.

Tillagningstid

Tänk på att tillagningstiden är anpassad efter recepten för 2 personer, och tiden kan därför variera och vara längre för 3 och 4 personer, eftersom det innebär fler grönsaker som ska förberedas.

Om du letar efter en vegansk matkasse som också är glutenfri rekommenderar vi Glutenfria Vegankassen.

Den Veganska Matkassen har märkningen ”I’M VEGAN” från Djurens Rätt.

Matkassens CO2-avtryck

Klimatavtrycket per kuvert för Veganska Matkassen är i genomsnitt 0,52 kg CO₂. Är du nyfiken på att veta mer? Så här räknar vi ut matkassarnas klimatavtryck.

Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-