Sök
Meny
Fav
Favoriter

Kimchi

475 g

Årstidernas kimchi - saftig och syrlig

85 kr
Medlemspris 76,50 kr
Beskrivning

Beskrivning

Kimchi

Om varan

Ekologisk kimchi, 475 g.

Årstidernas saftiga och syrliga kimchi, gjord på koreanskt vis med salladskål, rättika och morötter samt vår egen chilipasta med vitlök och ingefära.

Kimchi är ett smakrikt, starkt och saftigt tillbehör som kan ätas direkt från glasburken som topping eller bara som den är.

Kimchin har fermenterats vid 18-20 grader i 9 dagar. Efter fermenteringern mäts PH-värdet som ska ligga under 3,7. Den färdiga kimchin packas i glasburkar och förvaras kylt.

Användning

Kimchins salta, syrliga och kryddiga smak kan skapa magi i allt från risrätter till äggröra.

Prova att steka okonomiyaki, kålpannkakor, med färsk kål och kimchi. Eller sautera ett par skedar kimchi tillsammans med färska grönsaker som en bas till en omelett.

Den Gröna Verkstaden

Den Gröna Verkstaden är Årstidernas grönsaks- och fermenteringslaboratorium som är beläget på vårt packeri på Barritskov, vid fjorden Vejle i Danmark.

Här skalar, hackar och fermenterar vi varje dag finhackat grönt, toppings, slawmicks och smaksättare till våra matkassar - som du nu också kan köpa separat i Jordens Bästa!

Recepten är utvecklade och finjusterade av våra kockar för att du lätt och enkelt ska kunna ge dina vardagsmåltider ett riktigt lyft!

Förvaring

Förvara kimchin i kylskåp.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-