Sök
Meny
Fav
Favoriter
Äppelcidervinäger med hallon

Äppelcidervinäger med hallon

250 ml | Fruktvinäger på utvalda äpplen och hallon från Côteaux Nantais
53 kr
Medlemspris 47,70 kr

Om varan

Ekologisk äppelcidervinäger med hallon från Côteaux Nantais, 250 ml.

Äppelcidervinäger med massor av frukt och smak, gjord med noggrant utvalda äpplen och kallpressade hallon från Côteaux Nantais biodynamiska fruktplantage. Handplockade och lagrade på ekfat. Vinägern kan innehålla naturliga sulfiter.

Om leverantören

I vackra västra Frankrike, nära Nantes, ligger Côteaux Nantais-plantagen. Côteaux Nantais har över 40 års erfarenhet av att odla och skörda ekologisk frukt. De ekologiska juicerna och fruktvinägern från Côteaux Nantais tillverkas med hjälp av gamla, stolta traditioner och ny teknik, för att skapa det allra bästa resultatet. Plantagens träd gödslas med Côteaux Nantais’ egen humus, vilket gör att äppelsmaken blir rikare och sötare.

De solmogna frukterna handplockas. Sedan pressas dem i en process som separerar saft och skal. Processen säkrar den goda smaken och kvaliteten.

Användning

En vinäger till de rätter där du vill att frukten och syran gärna får lov att träda fram. Använd äppelcidervinägern med hallon i dressing, exempelvis i en vinägrett med olivolja, dijonsenap, salt och peppar – eller i relish, chutney och såser.

Förvaring

Förvara äppelcidervinägern med hallon mörkt och torrt.

Biodynamisk

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-