Sök
Meny
Fav
Favoriter
Gröna kycklingbiffar

Gröna kycklingbiffar

6 st | Våra egna förstekta kycklingbiffar med grönsaker
109 kr
Medlemspris 98,10 kr

Om varen

Ekologiska kycklingbiffar med grönsaker från Årstidernas Varma Verkstad, 6 st. (360 g totalt).

Saftiga och smakfulla biffar gjorda på kycklingfärs som blandats med potatis, palsternacka, lök och selleri. Biffarna är smaksatta med salt, vitlök, muskot och vit- samt svartpeppar. Förstekta och redo att ätas.

Färsen till biffarna är gjord på glutenfri vetestärkelse och havre och den innehåller inga mejeriprodukter.

Användning

Kycklingbiffarna är förstekta och kan avnjutas antingen varma eller kalla, som ett nyttigt och gott mellanmål i matsäcken, på lunchbordet eller till middag.

Om Den Varma Verkstaden

Falafel, gröna färser, hummus och gröna biffar, det är några av produkterna vi producerar vår Varma Verkstad.

Den Varma Verkstaden är Årstidernas gröna delikatessverkstad. Här utvecklar ett team av duktiga kockar nya produkter till våra matkassar och vår digitala matbutik Jordens Bästa.

Framtidens färsprodukter måste vara mycket mer klimatvänliga än dagens, och i större utsträckning baseras på grönsaker och baljväxter. Därför jobbar vi målmedvetet med att utveckla recept som ger en produkt som är lika god som vanligt, men med ett minimalt innehåll av animaliska produkter.

Maskinerna som tidigare skulle ha hanterat vanliga animaliska produkter har också varit anpassningsbara och kan enkelt förvandla baljväxter och grönsaker till växtfyllning med bra konsistens, saftighet och smak. Allt för att göra det lättare att äta mer grönsaker i vardagen.

Förvaring

Förvara kycklingbiffarna i kylskåp vid högst 5 grader. Produkten har varit fryst, levereras tinad och kan inte frysas igen.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-