Sök
Meny
Fav
Favoriter
Lilla Tomatlådan

Lilla Tomatlådan

Min. 1,9 kg | Goda blandade tomater
147 kr
Medlemspris 132,30 kr

Om varan

Innehåller minst 1,9 kg blandade ekologiska tomater.

Lilla tomatlådan innehåller olika sorters stora och små ekologiska tomater som passar till allt från mellanmålet till matlådan och matlagningen.

Sorterna i Lilla Tomatlådan varierar från vecka till vecka. Du får alltid en blandning av vanliga röda tomater, körsbärstomater samt utvalda bifftomater och andra speciella sorter som är i säsong.

Användning

Tomater passar till nästan allt! Skär dem i skivor till tomatsallad, ugnsbaka eller purea till gazpacho eller en tomatsås – möjligheterna är oändliga.

Förvaring

Tomater förvaras bäst i rumstemperatur i en skål på köksbordet. Undvik dock direkt solljus. Tomater som förvaras i kylskåp förlorar smak då mognadsprocessen stoppas.

Prenumerera på lådan

Du kan prenumerera på denna lådan och få den levererad med fasta intervaller som passar dig. När du klickar på "Lägg till i varukorgen" kommer du att bli ombedd att välja hur ofta du vill ha den levererad - varje vecka, varannan vecka, var tredje vecka eller en gång i månaden.

Det finns ingen bindningstid varken på produkter eller matkassar som du prenumererar på, så du kan säga upp prenumerationen när som helst. Du behöver bara komma ihåg att säga upp den innan deadlinen för ändring, före din nästa leverans. Se ändringstider här.

Du kan lägga till produkter, ta leveransuppehåll och avsluta prenumerationer på både matvaror och matkassar under "Min sida".

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-