Sök
Meny
Fav
Favoriter
De Buyer Mineral B-panna

De Buyer Mineral B-panna

Storlek: 32 cm | Allsidig sautepanna från de Buyer's Affinity-serie
1 301 kr
Medlemspris 1 170,90 kr

Om varan

De Buyer Mineral B-sautepanna med två handtag i stål. 

Sautepannan är utmärkt för matlagning som kräver höga temperaturer, och den kan även användas i ugnen. Sautepannan kan användas på alla typer av spishällar (inklusive induktion). Sautepannan är behandlad med naturligt bivax för att få en non stick-yta. 

Diameter: 32 cm

Diameter för stekyta: 23 Cm

Höjd: 4,5 cm

Vikt: 2,5 kg

Søren Ejlersen, medgrundare av Årstiderna, berättar: “Jag fick min första de Buyer-panna när jag gick i kockskola. Jag har den fortfarande, och har skaffat mig flera andra liknande grytor och pannor. Om man tar hand om dem, håller de länge och ger ett fantastiskt resultat.”

Användning

Gör detta innan du använder din sautepanna första gången:

  • Diska pannan i varmt vatten (använd aldrig diskmedel).
  • Torka av sautepannan och värm upp den på spisen.
  • Tillsätt olja, fördela den över hela pannan och låt den stå tills det börjar ryka.
  • Stäng av värmen, låt pannan svalna och torka av den med hushållspapper. Nu är din panna redo att användas.

Det är viktigt att du aldrig använder diskmedel när du rengör din sautepanna. Använd varmt vatten och torka med en kökshandduk. Tillsätt lite olja och torka av pannan med en bit hushållspapper. Nu är din panna redo för mer matlagning!

Ju fler gånger du använder din sautepanna, desto mörkare blir den. Låt dig inte skrämmas av färgskillnaden! Ju mörkare din sautepanna är, desto bättre är den.

Om producenten

Sedan 1830 har franska de Buyer designat och framställt redskap till restauranger med fokus på äkthet, passion och engagemang för kockyrket.

2002 fick även entusiastiska hemmakockar möjligheten att lägga vantarna på de Buyers kvalitetsprodukter. Gemensamt för de Buyers produkter är att de, med rätt behandling, kommer att vara en trofasta följeslagare i ditt kök under många års tid.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-