Sök
Meny
Fav
Favoriter
Mozzarella

Mozzarella

100 g | Färsk handgjord mozzarella från La Treccia
32 kr
Medlemspris 28,80 kr

Om varan

Ekologisk mozzarella från La Treccia, 100 g.

Att tillverka mozzarella av hög kvalitet är en långsam process, där mjölksyrabakterierna får tid på sig att fermenteras och ge osten mer smak och karaktär.

La Treccias mozzarella är färsk, krämig och underbart syrlig - mycket mer än vanlig alldaglig mozzarella!

Om leverantören

Mejeriet La Treccia som ligger strax utanför Köpenhamn startades år 2014 av de italienska kusinerna, Luca och Oscar. De producerar italienska ostar av högsta kvalitet. Alla råvaror är ekologiska och alla produkter från La Treccia är handgjorda.

Italienskt mathantverk är tätt sammanflätat med ekologi, och ekologisk dansk mjölk är grundingrediensen i La Treccias färska och välsmakande ostar.

När det produceras färsk ost, ska det användas mjölk som smakar det som korna äter. Gräsbete i det fria, är därför avgörande för kvaliteten för ostarna från La Treccia.

Användning

Mozzarella smakar bäst vid rumstemperatur, ta ut den ur kylskåpet en stund innan servering.

Använd mozzarella i förrätter, på nybakad pizza eller i en sallad. Caprese är en snabblagad rätt som härstammar från Capri. Den består av färsk mozzarella, tomat, basilika och extra virgin olivolja. För att göra en så enkel sallad spännande, så ska råvarorna verkligen vara utmärkta. Därför kallar La Treccia sin mozzarella för 'Caprese' - den håller helt enkelt måttet!

Förvaring

Förvara mozzarellan i kylskåp.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-