Sök
Meny
Fav
Favoriter
Vegobullar

Vegobullar

360 g | Glutenfria och laktosfria vegobullar från vår egen Varma Verkstad
107 kr
Medlemspris 96,30 kr

Om varan

Ekologiska veganska, gluten- och laktosfria vegobullar från Årstidernas Varma Verkstad, 6 st (360 g totalt). Våra gröna och ekologiska vegobullar består nästan enbart av fräscha, ekologiska grönsaker stekta i ekologisk och vegetabilisk olja.

Användning

Vegobullarna kan avnjutas ätas som de är kalla, men kan också värmas upp eller stekas.

Om den Varma Verkstaden

Falafel, gröna färser, hummus och vegobullar är några av produkterna vi producerar i den Varma Verkstaden i Randers, Danmark.  

Den Varma Verkstaden är Årstidernas gröna kök och delikatessverkstad. Här utvecklar ett gäng grymma utbildade slaktare och matentusiaster, ihop med våra kockar, nya produkter till våra matkassar och vår dagligvarubutik. 

Framtidens färsprodukter ska vara mycket snällare mot klimatet och i högre grad baserade på grönsaker och baljväxter. Därför jobbar vi fokuserat med recept som ger lika mycket smak, som hos din vanliga slaktare, men alltid med mycket grönt och lite kött. Vi tar även fram helt gröna produkter så klart. 

Maskinerna som tidigare gjorde vanlig köttfärs, har ställts om så de nu omvandlar baljväxter och grönsaker till växtbaserade färser med härlig konsistens, saftighet och smak. Allt för att det ska vara lättare att äta mer grönt i vardagen.  

Förvaring

Vegobullarna ska förvaras i kylskåp.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-