Sök
Meny
Fav
Favoriter
Veganska Matkassen

Veganska Matkassen

Helt veganska rätter med god smak och ett lågt klimatavtryck.

Klimatavtryck per kuvert: 0,52 kg CO₂.

87 kr per kuvert
699 kr
Medlemspris 629,10 kr
Veckans meny
Hämtar...

OBS. Alla recept är digitala och samlade under veckans meny, där du också kan välja att skriva ut varje recept om du önskar. 

Veganska Matkassen innehåller allt du behöver för att laga middagar fyllda med smak, variation och grön energi. Den här matkassen passar dig som vill äta ännu grönare eller dig som vill prova en 100% vegansk livsstil. I Veganska Matkassen får du spännande recept fyllda av inspiration för att laga riktigt god vegansk mat.

Med en Vegansk Matkasse kommer god smak och lågt klimatavtryck alltid i första rummet. Grönsakerna får stå i centrum med uppbackning av växtbaserade proteiner som baljväxter, olika sädesslag och ris. Du får också spännande veganska tillbehör, smaksättare, såser och specialiteter såsom falafelsmet, gnocchi, seitan-tofu och pizzadeg. Alla råvaror är ekologiskt certifierade.

Tillagningstid

Tänk på att tillagningstiden är anpassad efter recepten för 2 personer, och tiden kan därför variera och vara längre för 3 och 4 personer, eftersom det innebär fler grönsaker som ska förberedas.

Matkassens CO2-avtryck

Klimatavtrycket per kuvert för Veganska Matkassen är i genomsnitt 0,52 kg CO₂. Är du nyfiken på att veta mer? Så här räknar vi ut matkassarnas klimatavtryck.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-