Sök
Meny
Fav
Favoriter
Baslådan
Levereras onsdag och torsdag

Baslådan

Min. 4 kg | Säsongens bästa basgrönsaker
360 kr
Medlemspris 324 kr

Om varan

Grönsakslådan innehåller ca 12-15 olika sorter (minst 4 kg) av säsongens bästa ekologiska grönsaker. 

För att kunna ta tillvara på alla grönsaker på vårt lager packar vi våra grönsakslådor i slutet av veckan. Det betyder att du inte kommer att kunna se det exakta innehållet i din grönsakslåda innan du beställer. Du kan dock givetvis alltid räkna med säsongsanpassade råvaror av allra högsta kvalitet!

Användning

Innehållet i Baslådan varierar från vecka till vecka, beroende på vilka grönsaker som är i säsong just nu. Baslådan innehåller dock alltid potatis, morötter, tomater eller gurkor, sallat eller kryddörter och en smaksättare som till exempel lime eller en bit ingefära.

Förvaring

Här hittar du en guide för hur du bäst förvarar några av de vanligaste frukterna och grönsakerna.

OBS: Denna låda packas utifrån veckans skörd, kvalitet och tillgång. Enstaka varor kan därför bytas ut mot likvärdiga varor, om något inte skulle leva upp till våra förväntningar vid packning. 

Prenumerera på lådan

Du kan prenumerera på denna lådan och få den levererad med fasta intervaller som passar dig. När du klickar på "Lägg till i varukorgen" kommer du att bli ombedd att välja hur ofta du vill ha den levererad - varje vecka, varannan vecka, var tredje vecka eller en gång i månaden.

Det finns ingen bindningstid varken på produkter eller matkassar som du prenumererar på, så du kan säga upp prenumerationen när som helst. Du behöver bara komma ihåg att säga upp den innan deadlinen för ändring, före din nästa leverans. Se ändringstider här.

Du kan lägga till produkter, ta leveransuppehåll och avsluta prenumerationer på både matvaror och matkassar under "Min sida".

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-