Sök
Meny
Fav
Favoriter
Böndernas Mixlåda
Levereras måndag, onsdag, torsdag och söndag

Böndernas Mixlåda

Min. 4 kg | De bästa grönsakerna och frukterna våra bönder har att erbjuda just nu
429 kr
Medlemspris 386,10 kr

Om varan

Låda med ekologisk frukt och grönt, min. 4 kg.

I Böndernas Mixlåda får du de bästa frukterna och grönsakerna som våra bönder har att erbjuda just nu. Innehållet är noga utvalt av vår inköpare som varje vecka har kontakt med våra odlare i Danmark och Sydeuropa.

Böndernas Mixlåda passar särskilt bra för det mindre hushållet på 1-2 personer, som både vill njuta av spännande frukter och smaka på säsongens bästa grönsaker. I lådan kan du i säsong hitta t.ex. violsparris, vackra bifftomater, kanariska bananer, portugisiska kiwibär, de bästa danska äppel- och päronsorterna och citrusfrukter som fingerlime och gröna mandariner i lådan. 

Är ni ett större hushåll och du vill ha mer av frukten eller grönsakerna, prova Böndernas Fruktlåda med ca. 5 kg. handplockad frukt eller Böndernas Grönsakslåda med min. 3 kg. av säsongens grönsaker. 

Användning

Med Böndernas Mixlåda får du frukt så det räcker till både salladen och mellanmålet och färska grönsaker till middag hela veckan.

Förvaring

Läs mer om hur du bäst förvarar olika frukter i vår stora förvaringsguide.

OBS: Denna låda packas utifrån veckans skörd, kvalitet och tillgång. Enstaka varor kan därför bytas ut mot likvärdiga varor, om något inte skulle leva upp till våra förväntningar vid packning. 

Prenumerera på lådan

Du kan prenumerera på denna lådan och få den levererad med fasta intervaller som passar dig. När du klickar på "Lägg till i varukorgen" kommer du att bli ombedd att välja hur ofta du vill ha den levererad - varje vecka, varannan vecka, var tredje vecka eller en gång i månaden.

Det finns ingen bindningstid varken på produkter eller matkassar som du prenumererar på, så du kan säga upp prenumerationen när som helst. Du behöver bara komma ihåg att säga upp den innan deadlinen för ändring, före din nästa leverans. Se ändringstider här.

Du kan lägga till produkter, ta leveransuppehåll och avsluta prenumerationer på både matvaror och matkassar under "Min sida".

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-