Sök
Meny
Fav
Favoriter
Fruktlådan
Levereras måndag, onsdag, torsdag och söndag

Fruktlådan

Passar 2-3 personer, min. 4 kg | Säsongens bästa frukter för 2-3 personer
259 kr
Medlemspris 233,10 kr

Om varan

Fruktlådan innehåller säsongens bästa ekologiska frukter. Med den får du 4-5 olika sorters frukt som räcker hela veckan för 2-3 personer. 

Denna fruktlåda är perfekt för fruktälskaren som alltid vill ha en blandning av frukt tillgänglig.

Innehållet i Fruktlådan varierar från vecka till vecka, beroende på vilka frukter som är i säsong just nu. Fruktlådan innehåller ofta klassiker som till exempel banan, apelsin och päron, men även lite mer ovanliga frukter som aprikos, mango och körsbär. Längre ner på sidan, under fliken "innehåll" kan du se hur innehållet av frukt kan se ut under olika veckor.

All frukt i vår fruktlåda är ekologisk och trälådan de kommer i återanvänder vi. Vid nästa leverans kan du ställa ut lådan så tar chauffören med den tillbaka. 

Användning

Frukterna är givetvis fantastiska att äta som de är, men passar även till matlagning och bakning. Här är lite tips på hur du kan använda några av de frukter du ofta hittar i fruktlådan:

  • Banan - Mosa till barnmat, baka banankaka, mixa i smoothies eller lägg banan på grillen. Det är också gott att göra sockerfri glass på frysta bananskivor som du bara mixar när den tinat något.
  • Apelsin - God att äta som den är, men är också perfekt att göra juice eller marmelad på. Det är också gott att använda apelsin som smaksättning i matlagning.
  • Äpple Passar i allt från bakverk, pajer och juicer till äppelmos, sallader och smoothies.

Om leverantörerna

När vi väljer en leverantör till Årstiderna är det viktigt att det finns passion och engagemang bakom råvarorna. Läs gärna mer om några av våra fruktodlare.

Förvaring

Här hittar du en guide för hur du bäst förvarar några av de vanligaste frukterna och grönsakerna.

OBS: Denna låda packas utifrån veckans skörd, kvalitet och tillgång. Enstaka varor kan därför bytas ut mot likvärdiga varor, om något inte skulle leva upp till våra förväntningar vid packning. 

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-