Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Guacamolepåsen

Populär
Ca 2 kg

Allt du behöver till den perfekta guacamolen

145 kr
Medlemspris 130,50 kr
Beskrivning

Beskrivning

Guacamolepåsen

Om varan

Ca 2 kg (ca 10-14 st) mogna ekologiska avokador från vår andrasortering som passar utmärkt till matlagning. 

Förutom avokado innehåller Guacamolepåsen allt du behöver till en perfekt guacamole: lime, vitlök, lök, chili och koriander. Dessutom får du ett recept på guacamole med i påsen.

Avokadorna är från vår andrasortering. Det betyder att de förmodligen inte kommer vara lika fina och fasta som våra andra avokado men de passar perfekt till matlagning.

Användning

Guacamole är en fantastisk dipp till allt från tortillachips till råstekt potatis och grönsaksstavar. Använd guacamolen för att boosta dina tacos och smörgåsar, eller som en härligt len kompanjon till stekt eller rökt fisk.

Mogna avokador kan även användas som ett veganskt alternativ till smör och ägg i bakverk och desserter. Avokado passar även bra i smoothies och salladsdressingar.

Förvaring

Avokado bör inte förvaras för kallt, eftersom de lätt kan få köldskador som gör att avokadon får bruna fläckar. Förvara din avokado i en skål på köksbänken och använd dem så fort som möjligt.

Färdigblandad guacamole håller sig bäst om du lägger i en avokadokärna i guacamolen, täcker över skålen och ställer den i kylskåpet.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-