Sök
Meny
Fav
Favoriter
0 Korg

Din varukorg är tom

Minimjölk

1 liter

Ekologisk minimjölk (0,1%) från Naturmælk

20 kr
Medlemspris 18 kr
Beskrivning

Beskrivning

Minimjölk

Om varan

Ekologisk minimjöllk (0,1%) från Naturmælk, 1 liter.

För att tillverka skummjölk eller minimjölk som vi kallar det i Sverige, avskiljs mjölken från grädden genom separering, och mjölken blir fettsnål.

Naturmælks mjölk samlas in varje dag från lite över 30 ekologiska bönder i Danmark på syd- och sønderjylland, samt fyn. Mjölken kommer från ekologiska kor som betar gräs på sommaren. Både mjölk och miljö behandlas så varsamt som möjligt genom hela produktionsprocessen, vilket bidrar till att bevara mjölkens grundsmak.

Om leverantören

Naturmælk är ett litet, men ambitiöst mejeri, som ägs av bönderna som levererar mjölk till mejeriet. Bönderna arbetar tillsammans mot en högre grad av självförsörjning på egna gårdar. De är certifierade av Djurens Beskyttelse (Danmarks motsvarighet till Djurens Rätt), flera av gårdarna odlar efter biodynamiska principer och korna får varierat foder. Betesmarkerna sås med 7 olika örter, vilket är bra för mångfalden i jorden, men också för korna och mjölken. Allt arbete görs med en genuin vilja att bedriva ännu bättre jordbruk, än det ekologiska jordbruk som vi känner till idag.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Idélådan
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-