Sök
Meny
Fav
Favoriter
Veganska burgare

Veganska burgare

400 g | Våra egna gluten- och laktosfria grönsaksburgare
109 kr
Medlemspris 98,10 kr

Om varan

Ekologiska grönsaksburgare, gluten- och laktosfria från Årstidernas Varma Verkstad, 400 g totalt.

Årstidernas egna gröna och ekologiska burgare består nästan enbart av färska, ekologiska grönsaker som är förstekta i vegetabilisk olja.

Användning

De veganska burgarna kan värmas upp, stekas och serveras i bröd eller till en sallad. De kan också ätas kalla som ett gott och fräscht komplement i lunchlådan.

Om Den Varma Verkstaden

Den Varma Verkstaden är Årstidernas gröna delikatessverkstad. Här utvecklar ett team av duktiga kockar nya produkter till våra matkassar och vår digitala matbutik Jordens Bästa.

Framtidens färsprodukter måste vara mycket mer klimatvänliga än dagens, och i större utsträckning baseras på grönsaker och baljväxter. Därför jobbar vi målmedvetet med att utveckla recept som ger en produkt som är lika god som vanligt, men med ett minimalt innehåll av animaliska produkter.

Maskinerna som tidigare skulle ha hanterat vanliga animaliska produkter har också varit anpassningsbara och kan enkelt förvandla baljväxter och grönsaker till växtfyllning med bra konsistens, saftighet och smak. Allt för att göra det lättare att äta mer grönsaker i vardagen.

Förvaring

Förvara grönsaksburgarna i kylskåp.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-