Sök
Meny
Fav
Favoriter
Smaklådan Oliver

Smaklådan Oliver

3 burkar á 435 g. | Tre olika sorters spanska oliver
146 kr
Medlemspris 131,40 kr

Om varan

Innehåller 3 burkar (á 435 g) ekologiska oliver från L’Olivateria A. Redondo. 

Få chansen att smaka på tre olika sorters ekologiska gourmet-oliver från den sydligaste delen av Spanien! De ekologiska oliverna är utvalda efter säsong och är av allra högsta kvalitet. 

Innehållet i Smaklådan Oliver varierar. Du får , bland annat möta sorterna Gordales, Picaras, Indica, Negras picante, Gazpachas och Hierbas. Det är dessutom en härlig mix mellan gröna och svarta, små och stora oliver.

Om L’Olivateria A. Redondo

Rosa och Alejandro Redondos ekologiska gourmet-oliver odlas i byn Quatretondeta, i den nordliga delen av Alicante. År 2013 beslutade sig paret för att slå ihop sina två passioner: odling och beredning av oliver. De kallar sin nya verksamhet för sin “Olivateria”.

För Rosa och Alejandro är det viktigt att att respektera olivernas naturliga jäsningsprocess, vilket innebär att känna till mikrobiologin för de olika olivsorterna de odlar, olivernas  salthalter och pH-värde.De flesta av parets  oliver genomgår en långsam mognadsprocess, ibland över 12 månader! När oliverna genomgår den rätta jäsningen får de sin unika konsistens och utsökta smak.

Förvaring

Oliverna ska förvaras mörk och torrt.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-