Sök
Meny
Fav
Favoriter
Rökt makrill

Rökt makrill

1 st | Hel rökt makrill
79 kr
Medlemspris 71,10 kr

Om varan

Hel rökt makrill, minst 250 g.

Makrill är en fisk som går att äta på många sätt. Var inte rädd att introducera den feta fisken i ditt kök. Njut av den som den är eller låt den fylliga, rökiga smaken ta plats i en god vårsallad.

Obs! För att säkra en bra kvalitet går det endast att beställa fisk till söndagar och onsdagar – om du har leverans i ditt område dessa dagar.

Användning

Förbered makrillen genom att öppna den och försiktigt dra ut mittbenet. Skrapa bort det mörkaste köttet och plocka bort resten av köttet från skinnet.

Du kan göra en god makrillsallad genom att vända bitar av makrillfilé med gräddfil, dijonsenap, citronsaft, salt och peppar. Bre makrillsalladen på en skiva rostat rågbröd eller varmt surdegsbröd och toppa med nyskuren vattenkrasse, skivad grön sparris och rädisor.

Varför Jordens Bästa?

Fisk som fångas för att säljas via Årstiderna ska ta största möjliga hänsyn till ekosystemen. Det är viktigt att fångstmetoderna är hållbara när det kommer till miljö- och resursförvaltning. All fisk i Årstidernas sortiment är fritt fångad enligt Världsnaturfondens rekommendationer. Läs gärna mer om vår fiskepolicy.

Förvaring

Förvara den rökta makrillen i kylskåpet

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-