Sök
Meny
Fav
Favoriter
Den Gröna Fruktlådan
Levereras måndag, onsdag, torsdag och söndag
Populär

Den Gröna Fruktlådan

5 kg | Säsongens bästa frukter och grönsaker för 2-3 personer
309 kr
Medlemspris 278,10 kr

Om varan

Den Gröna Fruktlådan innehåller säsongens bästa ekologiska frukter och grönsaker. Med den får du en härlig blandning frukt och grönt som räcker hela veckan för 2-3 personer.   

Användning

Innehållet i Den Gröna Fruktlådan varierar från vecka till vecka, men innehåller alltid grönsaker som kan ätas råa, till exempel gurka, paprika, körsbärstomat eller morot. Några exempel på frukter i Den Gröna Fruktlådan är banan, äpple, kiwi, päron och persika. Frukten kan givetvis användas i matlagning och bakning, eller ätas precis som den är. 

Förvaring

Här hittar du en guide för hur du bäst förvarar några av de vanligaste frukterna och grönsakerna.

OBS: Denna låda packas utifrån veckans skörd, kvalitet och tillgång. Enstaka varor kan därför bytas ut mot likvärdiga varor, om något inte skulle leva upp till våra förväntningar vid packning. 

Prenumerera på lådan

Du kan prenumerera på denna lådan och få den levererad med fasta intervaller som passar dig. När du klickar på "Lägg till i varukorgen" kommer du att bli ombedd att välja hur ofta du vill ha den levererad - varje vecka, varannan vecka, var tredje vecka eller en gång i månaden.

Det finns ingen bindningstid varken på produkter eller matkassar som du prenumererar på, så du kan säga upp prenumerationen när som helst. Du behöver bara komma ihåg att säga upp den innan deadlinen för ändring, före din nästa leverans. Se ändringstider här.

Du kan lägga till produkter, ta leveransuppehåll och avsluta prenumerationer på både matvaror och matkassar under "Min sida".

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-