Sök
Meny
Fav
Favoriter

Matkasse

Med Vegetariska Matkassen får du inspirerande lakto-ovo vegetariska recept, varje vecka. Upptäck nya grönsaker, smakkombinationer och rätter från hela världen. Alltid 100% ekologiskt och utan bindningstid.
Vegetariska Matkassen

Vegetariska Matkassen

  • 1-4 pers.
  • 3-5 dagar
  • 45 min.
Från 439 kr Per kasse / 69 kr Per kuvert
Inspiration till spännande lakto-ovo-vegetariska rätter. Klimatavtryck per kuvert: 0,58 kg CO₂.

Matkassen är sammansatt av

Matkassar - varianter:
Pers. Dg. Pris Pr. kuv.
Info 1 4 439 kr 110 kr
Info 2 3 525 kr 88 kr
Info 2 4 555 kr 69 kr
Info 2 5 685 kr 69 kr
Info 3 3 729 kr 81 kr
Info 3 4 889 kr 74 kr
Info 4 3 889 kr 74 kr


Årstiderna har flera vegetariska matkassar med matvaror och tillhörande lakto-ovo vegetariska recept för att laga goda vegetariska rätter för 1-4 personer. Alla vegetariska matkassar från Årstiderna är helt ekologiska och levereras hem till dörren. De vegetariska recepten baseras främst på ingredienser från växtriket, men du kan även få mjölkprodukter, ost och ägg i de lakto-ovo vegetariska matkassarna. Om du vill äta helt växtbaserat är det en vegansk matkasse från Årstiderna som du ska välja!
Årstiderna har fyra olika vegetariska matkassar att välja mellan och alla är helt ekologiska. De vegetariska matkassarna från Årstiderna är utformade för att passa olika behov och livsstilar och du väljer själv vilken som passar dig bäst och hur ofta du vill ha leverans. Du behöver inte vara vegetarian för att beställa en vegetarisk matkasse - det räcker att du tycker om vegetarisk mat eller bara vill prova på en vegetarisk kost utan kött, fisk och fågel. 

Det har blivit allt vanligare att äta vegetariskt av olika anledningar, dels för den goda smakens skull men också för att det rekommenderas av Livsmedelsverket att äta mindre kött både för hälsans och för miljöns skull. Med en vegetarisk matkasse blir det enkelt att komma igång och hitta inspiration till en vegetarisk kost, och vilka vegetariska rätter som kan bli en del av din vardag. 

Recepten i de vegetariska matkassarna är framtagna av kockar med lång erfarenhet av att laga smakfull och varierande vegetarisk mat där grönsakerna får stå i centrum. Du kan vara säker på att du får de allra finaste ekologiska matvarorna i din vegetariska matkasse från Årstiderna, samtidigt som du kommer äta mer grönt. Det finns en vegetarisk matkasse för alla i Årstidernas sortiment av ekologiska matkassar med hemleverans. 

Läs mer om Årstidernas vegetariska matkassar Vegetariska Matkassen, Vegetariska Snabbkassen, Vegetariska Barnkassen och Morgonkassen nedan.Vegetariska Matkassen  

I Vegetariska Matkassen får du 3-5 vegetariska middagar och matkassen innehåller allt du behöver för att laga goda vegetariska och ekologiska middagar. Matkassen passar både dig som är vegetarian eller om du bara är nyfiken och vill prova på en vegetarisk kost. I Vegetariska Matkassen har de ekologiska grönsakerna valts ut efter säsong och de kompletteras med andra ekologiska matvaror som ost, ägg och vegetabiliska proteiner som bönor, kikärtor och linser. 

Vegetariska Matkassen går att få från 1 person till 4 personer och passar därför både studenten eller familjen som tycker om att äta vegetariskt. Vegetariska Matkassen finns även för 2 personer som passar till par, eller 3 personer för de som är liten familj. 

Vegetariska Snabbkassen  

Vegetariska Snabbkassen är den bästa matkassen för dig som vill äta vegetarisk mat men samtidigt har ont om tid och vill att matlagningen ska gå snabbt. I Vegetariska Snabbkassen får du varje vecka prova på en rätt som redan är förberedd och färdigkomponerad av kocken, som till exempel färdiga grytor och soppor som bara ska värmas upp och kompletteras med ekologiska tillbehör. Recepten i matkassen är enkla att följa och passar både nybörjare och de som är vana att laga vegetariskt. Varje rätt i Årstidernas snabbaste vegetariska matkasse tar max 30 minuter att förbereda. Med Vegetariska Snabbkassen får du alltså en vegetarisk middag på en halvtimme. 

I Vegetariska Snabbkassen får du 4 middagar för 1 person till 4 personer. Matkassen passar därför såväl studenten, singeln och familjen som vill ha god, snabblagad vegetarisk mat. 

Vegetariska Barnkassen

Vegetariska Barnkassen är den bästa matkassen för familjen som vill äta vegetarisk mat. Varje vecka får du prova tre vegetariska recept i matkassen som har tagits fram för att passa både mindre barn, tonåringar och vuxna. Eftersom det inte är mat för hela veckan i Vegetariska Matkassen är den en perfekt komplement för familjer som vill prova på att äta mer vegetarisk och kanske äta kött, fågel, fisk de andra dagarna i veckan. I matkassen får du prova på olika barnvänliga vegetariska rätter och alla ingredienser är helt ekologiska.  

I Vegetariska Barnkassen får du 3 middagar för 3 personer till 4 personer. Matkassen passar därför främst till barnfamiljer som vill ha god, barnvänlig vegetarisk mat. 

Morgonkassen

Morgonkassen är Årstidernas frukostkasse som innehåller 5 vegetariska frukostar som räcker hela arbetsveckan. Bli inspirerad till att äta helt lakto/ovo-vegetariska frukostar och få en härlig start på dagen med Morgonkassen. Morgonkassen är inte bara helt ekologiskt utan även naturligt glutenfri. Morgonkassen är den perfekta matkassen för dig som vill ha frukost till vardagen. 

Morgonkassen går att få från 1 till 2 personer och passar därför dig som bor själv, eller är sambo med någon och vill få en bra start på morgonen med en god och näringsrik frukost. 

Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-