Sök
Meny
Fav
Favoriter
Kycklingbröstfilé

Kycklingbröstfilé

225 g | Ekologiska kycklingsbröstfiléer
116 kr
Medlemspris 104,40 kr

Om varan

Ekologiska kycklingsbröstfiléer från De Danske Familiegårde, minst 225 g.

Varför Jordens Bästa?

Djurvälfärd är något som Årstiderna värderar högt. Vi har därför tagit ett beslut att arbeta för att uppfylla European Chicken Commitment, ett initiativ för bättre kycklingvälfärd som stöttas av flera europeiska djurrättsorganisationer. Det innebär bland annat att säkerställa bättre förutsättningar för kycklingarna som mer plats, förbättrad inomhusmiljö och skonsammare bedövningsmetod vid slakt.

All kyckling hos Årstiderna är ekologisk vilket innebär bland annat att djuren får ekologiskt foder utan kemiska bekämpningsmedel, att djuren får växa i ett långsammare tempo och möjlighet till utevistelse, vilket inte är en självklarhet för konventionella kycklingar.

De Danske Familiegårde innehar certifieringen "rekommenderas av Dyrens Beskyttelse". Kycklingarna från De Danska Familiegårde bestämmer själva när de vill äta och dricka, om de vill vara ute eller inne och när de vill picka i jorden. De har tillgång till grönt gräs, och stor yta att utforska på. En miljö med både gräs, träd och buskar är tillgänglig för kycklingarna, med avsikt att ge dem trygghet och ett så naturligt och rikt liv som möjligt. 

Om leverantören

De Danske Familiegårde är en samling av flera danska lantbruksfamiljer som delar en passion för jordbruk där djurskydd står i främsta rummet. För dem är det viktigt att varje kyckling föds upp med omsorg.

Kycklingarna från De Danske Familiegårde är en långsamt växande ras som har fri tillgång till utehagar och äter ekologiskt foder. De bestämmer själva när de vill äta och dricka och om de vill vara ute eller inne.

Förvaring

Förvara kycklingbröstfilén i kylskåp

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-