Sök
Meny
Fav
Favoriter
Exotiska Fruktpåsen
Populär

Exotiska Fruktpåsen

4-5 sorter | Spännande exotiska frukter
149 kr
Medlemspris 134,10 kr

Om varan

Exotiska Fruktpåsen innehåller 4-5 olika sorter av säsongens bästa ekologiska frukter. 

Med Exotiska Fruktpåsen får du lite mer ovanliga fruktsorter och påsen passar dig som tycker att det är roligt och spännande att äta lite annorlunda frukt under en alldeles vanlig vecka. 

Även om vissa frukter i Exotiska Fruktpåsen odlats i andra delar av världen kan du vara säker på att de odlats och fraktats hem till dig på bästa sätt. Årstiderna har sedan 2003 en no-fly policy, vilket innebär att inga varor fraktas med flyg. Dessutom klimatberäknar vi alla våra varor för att vara säkra på att de har så låg klimatpåverkan som möjligt.

Användning

Innehållet i Exotiska Fruktpåsen varierar från vecka till vecka, beroende på vilka frukter som är i säsong just nu. Exotiska Fruktpåsen kan till exempel innehålla mango, ananas, passionsfrukt och papaya. Frukter som kiwano och cherimoya kan också dyka upp. Utanför säsong när det inte finns så många exotiska frukter, kommer du också hitta mer välkända frukter som vindruvor och kiwi i påsen.

Frukterna i Exotiska Fruktpåsen passar utmärkt till frukost, desserter och sallader – eller helt enkelt bara som ett mer spännande mellanmål.  

Förvaring

Här hittar du en guide för hur du bäst förvarar några av de vanligaste frukterna och grönsakerna.

Innehåll

Innehåll

Hämtar...
Levererar vi till dig?
Kolla en annan adress
-